Slaw vernella
Slaw vernella może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 23 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kapustę, olej roślinny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Marchew i Bok Choy Slaw & 13 Slaw s, Houston Cole Slaw-to jest pyszny sposób, aby cole slaw, oraz Sweet and Sour Cole Slaw-szukasz innego rodzaju cole slaw? Nie szukaj dalej.
Instrukcje
Umieść rozdrobnioną kapustę w dużym szklanym naczyniu do pieczenia lub innym szklanym naczyniu. Nie używać metalu ani plastiku.
Posypać 1/2 szklanki białego cukru i soli.
W oddzielnej bezpiecznej misce mikrofalowej połącz pozostały cukier, olej, ocet, musztardę, nasiona selera i pieprz. Wymieszać, aby wymieszać cukier, następnie podgrzać do wrzenia w kuchence mikrofalowej, około 3 minut. Natychmiast, ale ostrożnie wlej gotującą się mieszaninę na kapustę. Wrzucić drewnianym lub plastikowym naczyniem, aby równomiernie pokryć kapustę.
Pozostaw na blacie przez kilka godzin, mieszając od czasu do czasu. Przykryć i przechowywać w lodówce. Wrzucić przed podaniem i podawać łyżką szczelinową.