Slaw psy z musztardą
Slaw psy z musztardą może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 769 kalorii. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka side-split bułki hot dog, pieprz, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Inspirowane tajskim Street Dogs: grillowane Hot dogi z Peanutty czosnek, imbir, i kolendry Slaw, Hot dogi z Summertime Slaw, oraz Asian Slaw Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić Cole Slaw: w dużej misce, połączyć ocet, majonez, sól, nasiona selera, sucha musztarda, i czarny pieprz. Mieszać aż do połączenia.
Dodać kapustę i wymieszać, aż będzie równomiernie pokryta dressingiem. Odstawić.
Wlać 1/2 szklanki wody do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Dodaj hot dogi. Gotować, aż hot dogi są dokładnie ogrzane. Jeśli woda nie wyparowała, wylej pozostałą wodę.
Dodaj jedną łyżkę masła. Kiedy się stopi, zwinąć hot dogi wokół, aż zostaną pokryte masłem. Gotować, aż hot dogi są lekko rumiane po obu stronach, o 6 minut w sumie.
Dodaj pozostałe masło do patelni, a następnie dodać bułki, cut-side down. Gotować, aż rumiane, o 1 minutę. Obróć bułki. Kontynuuj ten proces, aż bułki są lekko rumiane z czterech stron, w sumie około 4 minut.
Aby podać, umieść po jednym hot dogu w każdej bułce. Top wszystkie z musztardą i kilka łyżek slaw.