Skrzydełka z kurczaka z solą i pieprzem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać sól i pieprz skrzydełka kurczaka spróbować. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pikantny sos do zanurzania limonki, olej canolan, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skrzydełka z kurczaka z solą i pieprzem, Skrzydełka z kurczaka z solą i pieprzem, oraz Grillowane skrzydełka z kurczaka z solą i pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć skrzydełka do płytkiej miseczki, posypać równomiernie 1/2 łyżki. sól, przykryć i schłodzić przez noc.
Skrzydła odcedzić, następnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprowadzić do temperatury pokojowej.
Wlać olej na głębokość 2 w. do wok lub garnka o dużej powierzchni i podgrzać na dużym ogniu do 375 na termometrze do głębokiego smażenia.
Włóż skrobię kukurydzianą do miski i doprawić szczyptą soli i pieprzu.
Dodać skrzydła i wrzucić do płaszcza, otrząsając nadmiar.
Dodać skrzydełka do gorącego oleju i smażyć 6 do 10 minut, aż głęboki złoty kolor i gotowane przez. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć skrzydełka Na Ręczniki papierowe, aby na krótko osuszyć.
Przenieść do miski i wrzucić z opiekanego czosnku i więcej soli i pieprzu.
Podawać z pikantnym sosem limonkowym.