Skrzydełka z kurczaka z salsą Verde

Skrzydełka z kurczaka z salsą Verde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać skrzydełka kurczaka z Salsa Verde spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 437 kalorii, 29g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rozmaryn, ziarna pieprzu, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, oraz Kurczak Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Przygotować solankę: w dużym garnku do zupy doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać sól koszerną, pieprz i czosnek; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
PieprzPieprz
CzosnekCzosnek
4
Pozostaw do ostygnięcia 30 minut, a następnie przenieś do dużego garnka lub skrzyni z lodem wyłożonej dużym workiem na śmieci.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj kolejne 8 szklanek wody, następnie dodaj skrzydła i przekręć worek zamknięty. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
6
Wszystkie składniki rub wymieszać w dużej plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Osuszyć skrzydła. Spłukać pod chłodną wodą, osuszyć i włożyć do worka z rub.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
8
Wymieszać, aby równomiernie pokryć. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania. (Możesz to zrobić dzień wcześniej.)
9
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
10
Wyjąć skrzydła z worka i umieścić w jednej warstwie na lekko naoliwionej patelni z folią. Dusić przez 8 protokół, następnie włączyć i gotować przez dodatkowe 5 do 8 protokół, lub aż chrupiące i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
11
W międzyczasie połącz wszystkie składniki salsy, z wyjątkiem oliwy z oliwek, w robocie kuchennym, używając soli do smaku. Powoli dodawać olej i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
12
Podawać skrzydełka z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
13
Zdjęcia James Baigrie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 13 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn