Skrzydełka Z Kurczaka Easy Slow Cooker
Łatwe powolne skrzydełka kurczaka Cooker może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, sos worcestershire, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 301 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Skrzydełka Z Kurczaka, Slow Cooker Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Slow Cooker Skrzydełka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w wolnej kuchence. W średniej misce połączyć sos chile, sok z cytryny, melasa, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, salsa, chili w proszku, czosnek w proszku i sól.
Wymieszać i wlać mieszaninę na kurczaka.
Gotować w wolnej kuchence na średnim niskim ustawieniu przez 5 godzin.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir.
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
Santa Ema Chardonnay Reserva is a bright golden yellow colored wine that comes from the Leyda Valley. A bouquet of ripe tropical fruits emerges, such as bananas and passion fruit along with touches of honey and vanilla. In the mouth, it is a wine of good balance and pleasant acidity.Ideal to go with oily fish and sauces, seafood and grilled crab. Also ideal for white meat and mature cheeses.