Skandynawski Pudding Ryżowy Z Prażonymi Migdałami
Skandynawski Pudding ryżowy z prażonymi migdałami może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 219 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 62 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, zmielony kardamon, brązowy ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dziki ryż z Shiitakes i prażonymi migdałami, Pilaw ryżowo-makaronowy z prażonymi migdałami, oraz Krewetki i brokuły smażony ryż z prażonymi migdałami.
Instrukcje
Ryż i mleko połączyć w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko gruby.
Połącz jajko i kolejne 5 składników. Wymieszać około 1 szklanki gorącego ryżu do mieszaniny jaj.
Dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny na patelni i gotuj 5 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać z rodzynkami.
Tuż przed podaniem posypać migdałami.