Skalopina Wieprzowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny Scaloppine. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynowe szparagi, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Skalopina Wieprzowa, Skalopina Wieprzowa, oraz Scaloppine Wieprzowy Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło i olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. 10 kotletów wieprzowych przyprawiamy 2 łyżeczkami soli i pieprzu. Gotować kotlety, aż lekko rumiane i gotowane przez, o 1 minuta na stronie lub do miękkości.
Zdjąć z patelni. Odstawić 4 kotlety i ogrzać. Zamrozić 6 kotletów na kolejny dzień.
Dodać bulion z kurczaka na patelni i gotować na wolnym ogniu, zeskrobując brązowe kawałki drewnianą łyżką, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny i pozostałą solą.
Mięso skropić sokami z patelni i posypać skórką.
Podawać ze szparagami cytrynowymi.