Sixteen Spice Wędzony Kurczak

Sixteen Spice Wędzony Kurczak
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szesnaście przypraw wędzony kurczak może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 910 kalorii, 66g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ancho chili w proszku, cebula w proszku, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szesnaście-Zupa Fasolowa, Szesnastominutowe burrito z wołowiną i fasolą, oraz Wędzony Paprikan i limonkowy Popcorn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie przyprawy w misce. Cały kurczak pocierać przyprawą rub, w tym jamy, i odstawić podczas przygotowywania grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ustaw grill węglowy do pośredniego grillowania. Wrzuć namoczone wióry na gorące węgle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść pokrywę na grillu i wyreguluj otwory wentylacyjne na górze i na dole, aby uzyskać żądaną temperaturę(w tym przypadku powinna wynosić około 350 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść kurczaka na stojaku grilla naprzeciwko węgli i dymu, aż kurczak osiągnie temperaturę wewnętrzną 160 stopni F, za pomocą natychmiastowego odczytu termometru, około 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć z grilla, namiot luźno folią i odstawić na 10 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn