Six-Spice Hanger Steak

Six-Spice Hanger Steak
Sześć przypraw wieszak stek wymaga o 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 99 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziarna pieprzu syczuańskiego, nasiona kopru włoskiego, stek z wieszaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Six-Spice Hanger Steak, Kolacja Dziś Wieczorem: Stek Z Wieszakiem Na Sześć Przypraw, oraz Łatwy sos do steków z Podsmażonym stekiem z wieszaka.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery i lekko olej stojak brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
BrojlerBrojler
2
Drobno zmielić przyprawy z brązowym cukrem i 11/2 łyżeczki soli w młynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PrzyprawyPrzyprawy
SólSól
3
Stek osuszyć, następnie równomiernie posypać mieszanką przypraw i wcierać w mięso. Stek Broil 2 do 3 cali od ciepła, obracając raz, 7 do 12 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Niech stek odpocząć na talerzu co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
1
Składniki sosu ciepła, z wyjątkiem kolendry, z soków mięsnych z płyty w małym rondlu na małym ogniu, mieszając, aż ciepłe. Wymieszać kolendrę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn