Simple Tuna Melt

Simple Tuna Melt
Prosty Stop tuńczyka wymaga mniej więcej 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 788 kalorii, 64G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, chleb, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Simple Tuna Melt, Stopić Serce Stopić Tuńczyk, oraz Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieść kromki chleba w piekarniku do tostów, podczas gdy nagrzewa się, i podczas robienia sałatki z tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W małej misce, wymieszać tuńczyka, majonez, sól, ocet balsamiczny, musztarda i ogórek koperkowy, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Ogórki KoperkoweOgórki Koperkowe
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wyjmij chleb z piekarnika i ułóż mieszaninę tuńczyka na jednym kromce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Drugą kromkę chleba posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
6
Piec przez 7 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu rozpuszczenia sera i podgrzania tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Umieść stronę ser kanapkę na górze strony tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
8
Przeciąć na pół i podawać natychmiast.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn