Simple New England Fried Fish
Simple New England Fried Fish to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mielony pieprz, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to New England Fish Chowder, New England Fish Chowder, oraz New England Fish Bake.
Instrukcje
Białka i wodę wymieszać widelcem w szerokiej, płytkiej misce.
Mąkę kukurydzianą, mąkę i pieprz wymieszać widelcem na talerzu.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Zanurz każdy filet z flądry w mieszaninie białek i naciśnij na mieszankę mąki kukurydzianej, aby całkowicie pokryć. Delikatnie wrzuć między ręce, aby każda mąka kukurydziana, która nie utknęła, mogła spaść.
Przy przygotowaniu reszty filetów rybę układać na talerzu, nie układać w stos.
Ostrożnie umieścić ryby w gorącym oleju i gotować, aż złoty kolor, 3 do 5 minut na stronie.
Filety osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem; doprawić solą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.