Simple Collard Greens
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Proste warzywa Collard może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 9 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Low (Er) Fat Collard Greens.
Instrukcje
Cebulę ugotować na gorącym oleju w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub do miękkości.
Dodaj zielenie collard, sól i 3 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.