Shiitake z orzechowym Purée Pizza

Shiitake z orzechowym Purée Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1500 kalorii, 37g białka, oraz 104g tłuszczu na porcję. Mieszanka liści rozmarynu, woda, czapki z grzybami shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Homar i Shiitake Ragu z Puree z korzenia selera, Puree Z Orzecha Jabłkowego, oraz Steki z kalafiora i Purée z salsą Orzechowo-Kaparową.
Instrukcje
Przecier z orzecha włoskiego: oddzielić plastry cebuli w paski palcami i umieścić je w rondlu. Przykryć i gotować na bardzo małym ogniu, mieszając co około 15 minut, przez 45 minut do 1 godziny, aż będzie bardzo miękka. Odsączyć i odstawić do ostygnięcia.
Połącz cebulę, orzechy włoskie i wodę w blenderze lub robocie kuchennym i pulsuj, aż będziesz miał prawie gładkie przeciery, coś w rodzaju tekstury płatków owsianych. Nie powinno być jeszcze odrobinę orzecha pozostałe kawałki, ale purée powinny być łatwo do smarowania. Jeśli tak nie jest, dodaj trochę wody i kontynuuj mieszanie, aż będzie.
Umieść kamień pizzy w piecu gazowym na stojaku około 8 cali od brojlerów. Rozgrzej piekarnik na piec w temperaturze 260° przez 30 minut. Przełącz na broil na 10 minut.
Łyżka przecieru orzechowego na ciasto i rozprowadzić go równomiernie, pozostawiając około cala obręczy nietknięty. Rozłóż plastry grzybów na przecierie, aż do krawędzi.
Posypać rozmarynem, pieprzem i solą.
Szybkie, Szarpanie ruchy, przesuń ciasto na kamień. Dusić przez 3 1/2 minut pod gazem (nieco dłużej z piekarnikiem elektrycznym), aż skorupa jest ładnie zwęglone. Grzyby powinny być ciemne i dokładnie ugotowane, ale nie przypalone.
Za pomocą skórki przełożyć pizzę na tacę lub półmisek, skropić oliwą, pokroić w kliny i podawać.