Shiitake Mushroom Brown Rice

Shiitake Mushroom Brown Rice
Shiitake Mushroom Brown Rice to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bulion grzybowy, olej sezamowy, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak sezamowy, Shiitake i brązowy ryż, Gai Lan i Shiitake Stir-Fried brązowy ryż przepis, oraz Miso Polewa Pomarańczowa Dorsz Z Ryżem Shiitake Groszek Brązowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej żeliwnej patelni dodać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki i połączyć. Przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika na 30 minut. Ryż puchaty, gdy jest gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn