Sherry Vinegar-Brown Sugar Glazed Turkey Drumsticks
Sherry Vinegar-Brown Sugar Glazed Turkey Drumsticks może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 103g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 976 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szalotki, sól i pieprz, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Ocet Sherry-Melasa-glazurowana marchewka, Ocet Sherry i melasa Glazurowana marchewka, oraz Szkliwione i duszone żeberka z octem Sherry.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przygotuj grill węglowy do pośredniego grillowania lub podgrzej grill gazowy do średniego ciepła.
Pałeczki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Umieść na grillu nad węglami (jeśli używasz grilla węglowego) i grilluj, aż ze wszystkich stron zarumienią się na złoty kolor. Przesuń pałeczki perkusyjne do chłodniejszej części grilla, Załóż pokrywkę i kontynuuj gotowanie aż do momentu gotowania, około 45 minut do 1 godziny, szczotkując glazurą podczas ostatnich 20 minut gotowania.
Wyjąć z grilla, posmarować większą ilością glazury i odstawić na 10 minut przed podaniem. Jeśli używasz gazu, gotuj na średnim ogniu przez cały czas z zamkniętą pokrywą po uformowaniu skorupy.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu na ruszcie grilla.
Dodać szalotki i czosnek i gotować, aż światło złoty brąz.
Dodać ocet i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Dodaj cukier, paprykę, pomidory i wywar z kurczaka i gotuj, aż zmniejszy się o połowę, a pomidory będą bardzo miękkie.
Przełożyć do blendera i zmiksować na gładką masę. Powrót do rondla i gotować do zgęstnienia; doprawić solą i pieprzem.