Shelli ' s Lemon Pepper Catfish
Sum cytrynowo-pieprzowy Shelli wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pescatarian przepis służy 2 i kosztuje $1.94 za porcję. To danie główne ma 301 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga lekko brązowego cukru, mielonego pieprzu, soli morskiej i oliwy z oliwek. 13 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, który jest solidny. Podobne przepisy to Shelli ' s Lemon Pepper Catfish, Shelli ' s Lemon Pepper Catfish, oraz Sum Cytrynowo-Pieprzowy.
Instrukcje
Rozpuść masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj zieloną cebulę, czosnek, pietruszkę, sól i pieprz w gorącym oleju, aż warzywa zmiękną, około 2 minut. Wymieszaj sok z cytryny i 1/4 szklanki brązowego cukru w mieszance zielonej cebuli, cały czas mieszając, aż cukier się rozpuści, jeszcze około 2 minuty.
Umieść filety z suma na patelni; gotuj, aż Sum łatwo się łuszczy widelcem, 3 do 4 minut z każdej strony.
Przełóż suma na talerz i polej pozostałym sosem z soku z cytryny.
Posyp pozostałym brązowym cukrem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Francis Sonoma County Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![St. Francis Sonoma County Pinot Noir]()
St. Francis Sonoma County Pinot Noir
Jest to soczysty, średnio treściwy Pinot Noir z nutą aromatów cherry coli, malin i goździków, a następnie jasnych, chrupiących smaków granatu, wiśni Queen Anne i odrobiny lukrecji.Dobrze komponuje się z łososiem, pieczonym kurczakiem, grillowanymi warzywami i lekkimi daniami z makaronu.