Shanghai wieprzowina i grzyby

Shanghai wieprzowina i grzyby
Shanghai wieprzowina i grzyby może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 505 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.06 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli nie masz rosołu z kurczaka z dodatkiem soli, skrobi kukurydzianej, wermiszelu i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Kotlety Wieprzowe W Stylu Szanghajskim, Shanghai Stir Fry Wieprzowina Z Tofu, oraz Lumpiang Shanghai (sajgonki wieprzowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij tłuszcz z polędwicy; pokrój polędwicę na paski 1/2 cala.
2
Połącz sos sojowy, ocet i czosnek w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj wieprzowinę; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aż wieprzowina będzie dobrze pokryta. Marynować w lodówce 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Usuń łodygi z grzybów shiitake; zachowaj łodygi do innego użycia. Pokroić Czapki i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
5
Doprowadzić bulion do wrzenia w rondlu; dodać wermiszel. Gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Odcedzić, rezerwując 1/2 bulionu szklanki. Odstawić na bok makaron; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Marynatę umieścić w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Zdjąć z ognia.
10
Dodaj zarezerwowane 1/2 bulionu szklanki i skrobi kukurydzianej do marynaty, mieszając, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
11
Płaszcz wok lub duża patelnia nonstick sprayem do gotowania; mżawka oleju wokół góry wok, boki powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Ciepło średnio-wysokie (37
13
aż będzie gorąco.
14
Dodaj shiitake i boczniaki i zieloną cebulę; smażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczniakiBoczniaki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
15
Dodać wieprzowinę; stir-smażyć 3 do 4 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
16
Dodaj zastrzeżoną mieszaninę marynaty i kasztany wodne; stir-fry 2 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
17
Podawać na makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn