Shang Kimchi (Summer, lub Raw, Kimchi)
Shang Kimchi (lato, lub surowe, Kimchi) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 16 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Jeśli masz olej sezamowy, tajska pasta chile, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów koreańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap), Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), oraz Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi).
Instrukcje
Umieścić kapustę i sól w dużej misce, rzucając delikatnie połączyć. Zważyć kapustę z inną miską.
Odstawić w temperaturze pokojowej 3 godziny, rzucając od czasu do czasu.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Odcedzić i wycisnąć do sucha.
Połącz kapustę, nasiona sezamu i pozostałe składniki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.