Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj Shaker Herb ' n ' Meatball Soup. Ten bezmleczny przepis serwuje 14 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 4G tłuszczu i w sumie 134 kalorii. Jeśli masz pod ręką sól, ziarna pieprzu, nasiona selera i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 45%. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Shaker, Ciasto Cytrynowe Shaker, oraz Ciasto Cytrynowe Shaker.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy połącz pierwsze 12 składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
W misce wymieszaj wołowinę, bułkę tartą, jajko, sos Worcestershire, sól i pieprz. Uformuj w 1 cal. kulki; upuść do zupy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Wołowina
Zupa
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego