Sezam Quinoa z Tofu
Sezam Quinoa z Tofu może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 11g białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka pieprzu, sos sojowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tofu Sezamowe Z Warzywami Wiosennymi I Komosą Ryżową, Chrupiące Tofu Sezamowe, oraz Tofu Sezamowe Glazurowane Sojowo.
Instrukcje
Umieść tofu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; odstawić na 20 minut.
Pokroić w kostkę 1/2 cala.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj tofu i nasiona; smażyć 3 protokół.
Usuń mieszaninę Tofu z patelni.
Dodaj quinoa do patelni; gotować 3 protokół, często mieszając.
Dodać bulion i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Dodaj mieszaninę tofu, zielona cebula, sos sojowy, i pieprz; wrzucić.
Suma obejmuje bulion warzywny.