Seviche
Seviche może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatarian przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, sok z cytryny, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche z krewetkami z Mango i Habanero), Muszelka Seviche, oraz Lime Seviche dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondelku na średnim ogniu dodaj pokrojoną cebulę i dodaj tyle wody, aby przykryć. Doprowadź do wrzenia i gotuj na tyle, aby zmiękły.
Zdjąć z ognia i odcedzić. Spłucz zimną wodą i odcedź.
Weź jeden 1 duży pomidor i zdobądź "X", głęboko ze skóry, na górze i na dole.
Umieść w tym samym rondlu, co cebula i dodaj tyle wody, aby przykryć. Doprowadź do wrzenia i gotuj do miękkości, a skóra zacznie się łuszczyć, około 5 minut.
Wyjmij pomidora i opłucz pod zimną wodą, aż będzie wystarczająco chłodny, aby trzymać go w dłoni. Palcami lub ostrzem noża delikatnie zdejmij skórę.
Umieść obranego pomidora w blenderze i puree.
W dużym szklanym naczyniu lub misce wymieszaj cebulę, oliwę z oliwek i sok z cytryny. Dodaj ostrygi, puree pomidorowe, pokrojone w kostkę pomidory, zieloną cebulę, keczup i sos sojowy. Dopraw solą czosnkową, pietruszką, cukrem i solą do smaku.