Serowy Włoski Chleb
Tandetny włoski chleb może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten chleb ma 91 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Mieszanka sera romano, ciepła woda, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Włoski Chicken Cheesy Bread, Serowa Włoska pieczeń wołowa na pieczywie czosnkowym, oraz Serowy Włoski Kurczak Mac.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w wodzie.
Dodaj 2 szklanki mąki, cukier, sól, sól czosnkową i ser. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Kształt każdej połowy w 14-in. Bochenek.
Umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia, która została posypana mąką kukurydzianą. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 45 protokół.
Brush bochenki z wodą. Zrób trzy ukośne ukośniki około 1/2 cala. głęboko z bardzo ostrym nożem w każdym bochenku.
Wypełnij 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia z 1 w. gorącej wody i umieścić na Dolnym stojaku piekarnika.
Pieczemy chleb w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.