Serowy Szpinak-Patelnia Ryżowa
Serowy szpinak-patelnia ryżowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 558 kalorii, 19g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka twarogu, pieprz, papryka jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Serowy szpinak i jajko Hashbrowns patelnia, Serowa patelnia Rigatoni z pieczarkami i szpinakiem, oraz Cheesy Patelnia Tex-Mex Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić łodygi i nasiona z papryki jalapeo; mielone papryki, i odstawić.
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 minut lub do złotego.
Dodaj szpinak, mielony pieprz i mleko; wymieszaj, aby dokładnie zmiksować. Doprowadzić do wrzenia, dodać serek śmietankowy i mieszać, aż ser się rozpuści.
Dodaj ryż, ser Cheddar, karczochy, sól, i czarny pieprz do mieszanki szpinaku; dobrze wymieszać.
Umieścić na średnim ogniu; przykryć i gotować 7 do 10 minut, mieszając dwa razy, aż mieszanina lekko zgęstnieje.