Serowy Makaron Wołowy
Serowy makaron wołowy jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka skondensowanego kremu z rosołu, łokieć makaron, ser procesowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowy Makaron-Patelnia Wołowa, Jedna patelnia serowa wołowina i makaron, oraz Serowy Pikantny Makaron Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Dodać kukurydzę i zupę. Odstawić 1/2 szklanki sera do polewy; pozostały ser wymieszać z mieszaniną mięsa, aż się stopi. Delikatnie wymieszać z makaronem, aż będzie pokryty.
Przenieś do smarowanego 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia. Top z serem reserved.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do ogrzania.