Serowy makaron wołowy jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka skondensowanego kremu z rosołu, łokieć makaron, ser procesowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowy Makaron-Patelnia Wołowa, Jedna patelnia serowa wołowina i makaron, oraz Serowy Pikantny Makaron Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodać kukurydzę i zupę. Odstawić 1/2 szklanki sera do polewy; pozostały ser wymieszać z mieszaniną mięsa, aż się stopi. Delikatnie wymieszać z makaronem, aż będzie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
3
Przenieś do smarowanego 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia. Top z serem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
4
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do ogrzania.