Serowy Kurczak z Ranczo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Chicken Cheesy z Ranczo spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 482 kalorie, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, oliwę z oliwek, opatrunek na ranczo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowe Ranczo kurczak i ziemniaki, Serowe Ziemniaki Z Kurczaka Ranczo, oraz Serowe Ranczo Kurczak z ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali oliwą z oliwek.
W misce wymieszać przyprawioną sól do krakersów.
Wlać opatrunek ranczo w osobnej misce. Kawałki kurczaka Dip Ranch dressing i naciśnij do mieszanki krakers aż powlekane.
Rozłóż kurczaka w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, około 15 minut.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.