Serowy krem kukurydziany z kolendrą
Cheesy Creamed Corn z kolendry może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, szalotki, uszy kukurydzy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany Stek Z Sosem Kolendrowym I Kremową Kukurydzą, Dorsz smażony na patelni z kolendrą Vinaigrette i Kremowaną kukurydzą, oraz Cheesy Creamed Corn.
Instrukcje
Rozgrzać masło w głębokim 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować szalotki, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać kukurydzę i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Śmietanę i skrobię kukurydzianą wymieszać w małej misce, aż do całkowitego połączenia, następnie dodać do kukurydzy i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Przenieść 1 1/2 szklanki mieszanki kukurydzy do blendera z czosnkiem i przecieru do gładkiej (zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Powrót do patelni i gotować, stale mieszając, aż po prostu ogrzewane przez.
Przenieść kukurydzę do dużej płytkiej miski i posypać serem i kolendrą na górze.