Serowy Faszerowany Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cheesy Nadziewane dyni spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 29. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 29 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, dyni, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serowe nadziewane muszle z sosem z dyni, Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Serowa Zapiekanka Z Dyni.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Pokrój dynię wzdłuż na pół; zgarnij nasiona.
Dodaj wodę do naczynia do pieczenia 13x9 cali; miejsce squash, Wyciąć Boki w dół, w naczyniu. Kryć się.
Piec 40 min. lub do momentu, gdy squash będzie miękki po przekłuciu nożem. Fajne 10 min.
Przenieść squash do deski do krojenia; spuścić płyn z naczynia.
Miarka się squash do średniej miski, pozostawiając 1/4-cala grubości muszli.
Dodać ser, śmietanę, szczypiorek i paprykę do miąższu squasha; dobrze wymieszać. Łyżka do muszli.
Połączyć okruchy krakersów i masło; posypać kabaczkiem. Wróć do naczynia do pieczenia.
Piec 22 do 24 min. lub aż do przegrzania.