Serowy Dip Bekonowy

Serowy Dip Bekonowy
Serowy Dip bekonowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 45 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka twarogu knudsen, zielonej cebuli, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chicken Chili Dip Serowy, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wymieszać wszystkie składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozłóż na 9-calowy talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec 20 do 25 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
6
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn