Serowe Ravioli z pieczarkami

Serowe Ravioli z pieczarkami
Serowe Ravioli z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 20g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.45 za porcję. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka masła, dodatków: świeżo parmezan, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ravioli ziemniaczano-serowe z borowikami, Ravioli Z Boczkiem Z Pieczarkami, oraz Ricotta-ravioli z groszkiem ze szparagami i pieczarkami.

Instrukcje

1
Przygotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
2
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj grzyby; smażyć 3 do 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Dodać czosnek i szalotki; smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Wyjąć z patelni. Wytrzyj patelnię do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Roztopić pozostałe 4 łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; gotować 2 do 3 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać z pietruszką, szałwią i mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj gorące gotowane ravioli i delikatnie wrzuć. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
RavioliRavioli
8
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn