Serowe placki kukurydziane i porowe wymagają około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes wymaga tymianku, mleka, porów i kukurydzy z ziaren. 4 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 48%. Podobne przepisy obejmują Serowe Placki Kukurydziane, Łatwe Serowe Placki Kukurydziane, oraz Placki Z Kalafiora I Pora.
Instrukcje
1
Rozgrzej 1 łyżkę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj pory, aż lekko się zrumienią, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
W misce wymieszaj piwo, mleko, masło i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Piwo
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Ubij mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia, sól, cukier, czarny pieprz, bazylię i tymianek w mieszankę piwa, aż ciasto będzie gładkie. Złóż kukurydzę, ser Cheddar i pory w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Pszenna
Ser Cheddar
Proszek Do Pieczenia
Pieprz Czarny
Bazylia
Por
Cukier
Tymianek
Piwo
Kukurydza
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Podgrzej około 2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu. Wrzuć duże łyżki ciasta do gorącego oleju i smaż na złoty kolor, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj jeszcze 2 łyżki oleju na patelnię i odwróć placki; smażyć, aż druga strona będzie złota, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Wyjmij placki łyżką cedzakową i połóż na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Powtórz z pozostałym ciastem i olejem.
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.