Serowe mózgi popcornu
Jeśli masz o 17 minut do wydania w kuchni, tandetne mózgi popcornu mogą być super bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Ta przystawka ma 180 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, musztarda dijon, kilka pieprz cayenne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serowy Popcorn, Serowy Popcorn, oraz Serowy Popcorn.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu. Włóż kukurydzę, przykryj i potrząśnij patelnią, aby pokryć ziarna. Gotować na średnim ogniu, aż kukurydza przestanie popping, o 5 min, potrząsając patelni co tak często. Zdjąć ciepło i posypać odrobiną soli.
Na małej patelni umieść ser, musztardę i pieprz i podgrzewaj delikatnie, aż się roztopią i bulgotną.
Skropić popcorn i dobrze wymieszać, aż do całkowitego pokrycia.
Natrzyj ręce odrobiną oleju i szybko chwyć garść popcornu i wyciśnij w kształty mózgu.
Umieścić na tacy wyłożonej pergaminem, a następnie pozostawić do ostygnięcia. Przykryj folią spożywczą, aż będziesz gotowy do jedzenia lub przechowuj w słoiku, który możesz zrobić na kilka godzin przed podaniem.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje do popcornu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Markus Huber Sparkling rosé z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Markus Huber Sparkling Rose
Jasny łososiowy kolor z czerwonawym złotem gra lekkiego, Delikatnego, persistet musseux, delikatny, świeży i bardzo ożywczy nos, owoce i przyprawy z nutami świeżych wiśni i leśnych jagód, wyrafinowana nuta cytrusów. Wytrawne, owocowe, ale kremowe na podniebieniu, drobno tkane z elegancką kwasowością i ekstraktem mineralnym, bardzo harmonijna struktura.