Serowe Enchiladas Bez Mięsa
Przepis tandetne Enchiladas bez mięsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis służy 40. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser queso quesadilla, SOS enchilada, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gluten Free Cheesy Chicken Enchiladas, Meat Lite: słodkie ziemniaki i kurczak Enchiladas z sosem Chile, oraz Serowe Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie wymieszaj sos enchilada z kwaśną śmietaną, aż do wymieszania.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz ziemniaki i 1 szklankę mieszanki sosu enchilada.
Rozprowadzić 1 szklankę pozostałej mieszanki sosu enchilada na dnie naczynia do pieczenia 13x9-calowego rozpylonego sprayem do gotowania.
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki ziemniaków w dół środka każdej tortilli; zwinąć.
Miejsce, szew boki w dół, nad sosem w naczyniu do pieczenia; top z pozostałą mieszaniną SOS enchilada.
Piec 10 min. albo dopóki enchiladas nie zostaną podgrzane i ser się roztopi.