Serowe Burrito Z Indyka I Ryżu
Serowe burrito z indykiem i ryżem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, ziarna brązowego ryżu , Taco Bell ® & chunky salsa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheesy Beef and Bean Burrito Rice Bowls, Cajun rice & barbecue turkey burrito, oraz Serowy Brokuł Ryż & Turcja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować indyka, cebulę, czosnek i chili w proszku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 min. albo aż indyk nie będzie już różowy, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z salsą i ryżem; dusić 3 min. lub aż do przegrzania.
Łyżka Turcja mieszaniny dół centra tortille; top z serem i kolendry. Złóż po przeciwnych stronach każdej tortilli,a następnie zwiń burrito.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.