Serowa zapiekanka z kiełbasą i Penne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj serowej kiełbasy i zapiekanki Penne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, przyprawy, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serowa Kiełbasa Penne, Jeden Garnek Serowy Kiełbasa Penne, oraz Kiełbasa i serowy warzywny Makaron Penne.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania makaronu rozpuść masło w 3-litrowym rondlu na małym ogniu. Wymieszać mąkę, sól, 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy, pieprz i czosnek. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa; zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać z mieszanką włoskich serów i 1/4 szklanki parmezanu do rozpuszczenia.
Delikatnie wymieszać makaron i kiełbasę w sosie serowym.
Wlać do zapiekanki 3-ćwiartkowej.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu i 1/4 łyżeczki włoskiej przyprawy.
Piec odkryte około 30 minut lub do bąbelków.