Serniki Karmelowo-Jabłkowe Mini "

Serniki Karmelowo-Jabłkowe Mini
Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka lodów karmelowych, budyń instant o smaku waniliowym, ser philadelphia neufchatel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Serniki Mini Karmelowe Szarlotki, Serniki karmelowo-jabłkowe Mini z polewą Streuselową, oraz Mini Serniki Karmelowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Upiec skorupy ciasta zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Tymczasem beat Neufchatel i 1/4 szklanki mleka z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) Bitej śmietany COOL WHIP Lite®, Rozmrożone1 Opakowanie (8 Uncji) Bitej śmietany COOL WHIP Lite®, Rozmrożone
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać suchy budyń wymieszać z pozostałym mlekiem; ubić 2 min. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
5
Usunąć wierzch i środek ciasta z każdej skorupy ciasta; wyrzucić usunięte ciasto. Napełnij skorupki mieszanką budyniową; wierzch z jabłkami i polewą karmelową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
6
Podawać z blatami z ciasta.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn