Sernik Z Twarogiem Cytrynowym

Sernik Z Twarogiem Cytrynowym
Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka skórki cytrynowej, twarogu, twarogu cytrynowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Twarogiem Cytrynowym, Sernik Meyer Lemon Curd, oraz Sernik Z Twarogiem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać okruchy ciastek, 1 łyżeczkę skórki cytrynowej i masło. Naciśnij równomiernie w dolnej i górnej części springform pan, 9x3 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Beat twarogu w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj cukier, twarog cytrynowy i pozostałą 1 łyżeczkę skórki cytrynowej, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Lemon CurdLemon Curd
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec 55 do 65 minut lub do środka jest ustawiony; cool 30 minut. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
6
Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dekoruj malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn