Sernik Z Likierem Orzechowym

Sernik Z Likierem Orzechowym
Sernik z likierem orzechowym wymaga mniej więcej 13 godzin i 45 minut od początku do końca. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 786 kalorii, 11g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzechy laskowe zanurzone w czekoladzie, śmietana, okruchy ciastek wafel czekolady, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Sernik Z Likierem Orzechowym, Gorąca Czekolada Z Likierem Orzechowym, oraz Domowy Likier Z Orzechów Laskowych-Bez Cukru.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Połącz okruchy ciastek i roztopione masło. Dobrze wymieszać, aby połączyć. Wciśnij mieszaninę na dno 9-calowej miski sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec przez 12 do 15 minut. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie masło boki springform patelni do mieszanki sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
5
Do nadzienia: w mikserze stojącym ubić serek śmietankowy. Zeskrobać po bokach miski kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać cukier i ubić go trochę więcej; skrobanie w dół boki raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
7
Dodawać jajka pojedynczo, mieszając między każdym dodatkiem, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Wymieszać z kwaśną śmietaną na wolnej prędkości, wlewając Likier z orzechów laskowych do miski powolnym strumieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Owiń dno patelni sprężynowej folią aluminiową. Zeskrobać nadzienie na ciasto czekoladowe na patelni. Owinąć zewnętrzną część patelni w 3 warstwy wytrzymałej folii aluminiowej i włożyć do większej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Dodaj tyle gorącej wody do zewnętrznej patelni, aby dojść do połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piec przez 1 godzinę. Sernik powinien być ustawiony na brzegach, ale nadal trochę jiggly w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Pozostawić na noc. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi i otwórz patelnię springform. Wierzch sernika udekorować polewą czekoladową i orzechami laskowymi zanurzonymi w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn