Sernik z jagodami
Sernik z jagodami to bezglutenowe przepis z 9 porcjami. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, ekstrakt z wanilii, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pekany, sól i 1 łyżkę cukru w robocie kuchennym; pulsuj 15 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać masło; pulsować 5 razy lub aż do połączenia. Mieszankę wkleić w dolną i górną stronę 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić skórkę całkowicie w naczyniu na stojaku z drutu.
Ubij serek śmietankowy, pozostały 1/4 szklanki cukru i wanilię mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać skórkę z cytryny i sok z cytryny; dobrze ubić. Wchodzisz w jednej czwartej bitej polewy. Złóż pozostałą polewę. Łyżka wypełniająca przygotowaną skórkę. Przykryć folią i zamrozić 8 godzin lub do firmy.
Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej na 10 minut przed podaniem.
Pokroić w kliny, a wierzch z jagodami.