Sernik Z Gałką Muszkatołową

Sernik Z Gałką Muszkatołową
Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 429 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z migdałów, cukier, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik szarlotkowy z gałką Klonowo-muszkatołową, Gałka Muszkatołowa Dzienniki, oraz Gofry Z Gałką Muszkatołową.

Instrukcje

1
Grubo posmarować 9-calową patelnię sprężynową 1/2 roztopionego masła i wstawić do zamrażarki do stwardnienia, około 10 minut. Gdy twardy, powtórz, aby uzyskać grubą warstwę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Ustaw stojak piekarnika w najniższej pozycji i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W mikserze wyposażonym w przystawkę łopatkową (lub za pomocą miksera ręcznego) ubijamy serek, aż będzie puszysty i bardzo gładki. Ubić ekstrakty, gałkę muszkatołową, cukier i sól. Po jednym na raz, dodać jajka, zeskrobując miskę po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać do przygotowanej patelni i umieścić patelnię na dwuwarstwowym arkuszu folii aluminiowej, z co najmniej 3 calami folii wokół patelni. Złóż folię aluminiową wokół boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Napełnij patelnię wystarczająco dużą, aby utrzymać patelnię z gorącą wodą na głębokość około 1 cala, a następnie podnieś owinięte folią ciasto do patelni, utrzymując folię w górze, aby zapobiec przelewaniu się wody lub przedostawaniu się do ciasta. Folia nie powinna być zamykana na wierzchu ciasta. Uważaj, aby nie rozerwać żadnych dziur w folii!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Piec, aż wierzch ciasta będzie złotobrązowy i suchy w dotyku, choć nadal nieco miękki w środku, około 1 1/2 godziny. Powinien trochę "shimmy", gdy potrząsasz patelnią; będzie bardziej jędrny, gdy się ochłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wyjmij patelnię z łaźni wodnej, zdejmij folię i pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej 15 minut. Przechowywać w lodówce, odkryte, 2 godziny przed wyjęciem ciasta z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Aby usunąć ciasto z patelni, najpierw usuń boki. Przykryj powierzchnię folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Umieść duży talerz na torcie, a następnie odwróć ciasto i na talerz, stukając w razie potrzeby, aby pomóc ciasto odejść od dna patelni. Jeśli stukanie nie pomoże, spróbuj palnika lub palnika kuchennego, aby ogrzać dno patelni, aby ją poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Zdjąć dno patelni i równomiernie posypać odsłoniętą powierzchnię okruchami krakersów Grahama.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Umieść talerz do serwowania na okruchy i odwróć ciasto ponownie tak, że okruchy tworzą dolnej skorupy, a góra jest pokryta plastikiem. Przechowywać w lodówce, lekko przykryte, co najmniej 3 godziny lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn