Sernik Z Dyni Pecan
Sernik z dyni Pecan wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 786 kalorii, 9g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, graham cracker crust, masło z dyni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sernik Z Dyni Pecan, Sernik Z Dyni Pecan, oraz Sernik Dyniowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połączyć pekan i 1/4 szklanki brązowego cukru; pokroić w masło lub margarynę z blenderem do ciasta, aż mieszanina jest kruchy. Odstawić.
Beat twarogu z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż będzie gładka.
Dodać 1/3 szklanki brązowego cukru; dobrze ubić.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z masłem dyniowym.
Wlać mieszaninę do skorupy.
Posypać mieszanką orzechów pekan na cieście.
Piec przez 5 dodatkowych minut, lub do roztopienia masła lub margaryny i cukru. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 4 godziny.