Sernik Truskawkowy Lody

Sernik Truskawkowy Lody
Jeśli 4,31 zł za porcję spada twój budżet, lody Sernik truskawkowy może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1243 kalorii. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione masło cookie, mleko, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Truskawkowy Lody, Lody Truskawkowe Paleo, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż masło ciasteczkowe na arkuszu pergaminu za pomocą szpatułki offsetowej lub gumowej, kształtując go w przybliżeniu prostokąt o wymiarach 10 na 6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CiasteczkoweMasło Ciasteczkowe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
2
Przenieść pergamin do blachy do pieczenia i umieścić go w zamrażarce, aż masło cookie jest sztywny i kawałki łatwo oderwać, co najmniej 2 godziny. (Nie zostanie całkowicie zamrożony.) W międzyczasie truskawki i 1/3 szklanki cukru umieścić w małym, niereaktywnym rondlu i wymieszać, aby pokryć truskawki cukrem. Masuj maserem ziemniaczanym, aż około połowa truskawek zostanie całkowicie zmiażdżona, ale niektóre średniej wielkości kawałki pozostają, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CiasteczkoweMasło Ciasteczkowe
TruskawkiTruskawki
ZiemniakZiemniak
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Umieść patelnię na dużym ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż pęcherzyki utworzą się wzdłuż krawędzi, o 3 protokół. Usuń dowolną pianę z powierzchni sosu łyżką i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 1/2 łyżeczki skórki z cytryny i 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny i wymieszać do połączenia. Doprowadzić do całkowitego wrzenia, gotując, aż piana pokryje powierzchnię, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
5
Zdjąć z ognia i odtłuścić i wyrzucić pianę.
6
Przełożyć sos do średniej żaroodpornej miski i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około 45 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.Gdy masło ciasteczkowe i truskawki są gotowe, umieść pozostałą łyżeczkę skórki z cytryny, pozostałą łyżkę soku z cytryny, pozostałe 2/3 szklanki cukru, mleko i serek śmietankowy w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Natychmiast zamrozić w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać lody w misce Maszyny do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CiasteczkoweMasło Ciasteczkowe
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TruskawkiTruskawki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
LodyLody
SOSSOS
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Wyjmij masło ciasteczkowe z zamrażarki, rozerwij je na szorstkie kawałki o grubości od 1 do 2 cali i złóż je do gotowych lodów za pomocą gumowej szpatułki. (Pracuj szybko, ponieważ masło ciasteczkowe zmięknie i będzie trudne w obsłudze, gdy się rozgrzeje.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CiasteczkoweMasło Ciasteczkowe
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Dodaj schłodzony sos truskawkowy i złóż, aż pojawi się gęsty wir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
9
Podawać natychmiast do miękkich lodów, lub przenieść lody do hermetycznego pojemnika i zamrozić do stałej. Pozostawić lody w temperaturze pokojowej przez 15 minut przed podaniem, jeśli są zamrożone. Lody można przechowywać do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn