Sernik Truskawkowo-Kokosowy

Sernik Truskawkowo-Kokosowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Truskawkowo-Kokosowy, Sernik Truskawkowy, oraz Sernik Truskawkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Patelnia do ciasta o średnicy 9 cali z 2-calowymi bokami z 1 łyżką roztopionego masła. Garnek wyłożyć papierem do pieczenia; lekko posmarować papierem roztopionym masłem. Okruchy Blend, kokos, cukier, i pozostałe masło w średniej misce. Naciśnij mieszaninę na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec ciasto, aż lekko rumiane na brzegach, o 10 protokół. Super. Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać pierwsze 4 składniki w dużej misce, aż mieszane. Ubić w jajkach 1 na raz. Ubić w śmietanie z kokosa i rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
JajkoJajko
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać ciasto na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Umieść patelnię tortową w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Dodaj wystarczająco dużo wody do pieczenia patelni się 1 cal się boki patelni ciasto. Przykryć patelnię folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec ciasto 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec, aż ciasto jest bladobrązowy, dmuchany, i po prostu ustawić w centrum, o 40 protokół. Fajne ciasto w kąpieli wodnej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z wody; Uruchom nóż wokół ciasta, aby poluzować. Schłodzić ciasto na patelni 3 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przykryć i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ciasto wstawić do piekarnika 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Umieść arkusz folii, a następnie okrągły karton o średnicy 10 cali lub dno patelni na torcie. Odwróć pan. Delikatnie wstrząsnąć, pozwalając ciasto osiąść na folii i okrągłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
13
Usuń patelnię i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Umieść talerz na szczycie ciasta i obrócić ciasto z prawej strony na talerz.
15
Usunąć okrągłe i folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Dusić dżem i 2 łyżki wody w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umyj wierzch ciasta ciepłym dżemem. Pokrywają jagody na szczycie ciasta, pokrywając całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
DżemDżem
3
Pozostały dżem posmarować jagodami; schłodzić. (Można przygotować do 8 godzin wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
DżemDżem
1
Pieczenie sernika w łagodnym, równomiernym ogniu kąpieli wodnej (bain-marie) zapewnia jednolitą konsystencję. * Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i sklepach z żywnością naturalną. ** Dostępne w dziale alkohole większości supermarketów.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn