Sernik Strudel Jabłkowy
Jeśli 70 centów za porcję spada twój budżet, Sernik strudel jabłkowy może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 14. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką cierpkie jabłka, jajka, żółtko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Strudel jabłkowy (apfel Strudel), Strudel Jabłkowy, oraz Strudel Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć mąkę i cukier; pokroić w maśle, aż kruchy. W małej misce połącz żółtko i wanilię; wymieszaj z mieszanką mąki. Naciśnij na dole niezgrubionej 9-in. springform pan.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub do momentu ustawienia. Schłodzić na stojaku z drutu. Zmniejszyć ciepło do 350°.
Jabłka umieść w niełuskanym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20 minut lub do miękkości; odcedzić i ostudzić.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić ser śmietankowy, 1/2 szklanki cukru i wanilii, aż będzie gładka.
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia.
Zalać skórką. Wrzucić pieczone jabłka z cynamonem i pozostałym cukrem. Ułóż jabłka na warstwie twarogu; skropić pozostałą mieszaniną cynamonu.
Posypać orzechami. Powrót patelni do blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc.
Usuń boki patelni. Użyj ostrego noża do cięcia. Przechowywać w lodówce resztki.