Sernik Strudel Jabłkowy

Sernik Strudel Jabłkowy
Jeśli 70 centów za porcję spada twój budżet, Sernik strudel jabłkowy może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 14. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką cierpkie jabłka, jajka, żółtko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Strudel jabłkowy (apfel Strudel), Strudel Jabłkowy, oraz Strudel Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć mąkę i cukier; pokroić w maśle, aż kruchy. W małej misce połącz żółtko i wanilię; wymieszaj z mieszanką mąki. Naciśnij na dole niezgrubionej 9-in. springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub do momentu ustawienia. Schłodzić na stojaku z drutu. Zmniejszyć ciepło do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Jabłka umieść w niełuskanym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20 minut lub do miękkości; odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie, w dużej misce, ubić ser śmietankowy, 1/2 szklanki cukru i wanilii, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Zalać skórką. Wrzucić pieczone jabłka z cynamonem i pozostałym cukrem. Ułóż jabłka na warstwie twarogu; skropić pozostałą mieszaniną cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
8
Posypać orzechami. Powrót patelni do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
9
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Usuń boki patelni. Użyj ostrego noża do cięcia. Przechowywać w lodówce resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn