Sernik Slow Cooker
Ten przepis służy 8. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1270 kalorii, 20g białka, oraz 57 g tłuszczu. Mieszanka skrobi kukurydzianej, ekstrakt z wanilii, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sernik Truskawkowy dla dwojga, Sernik Slow-Cooker Brown Sugar, oraz Niskokaloryczny Sernik Dyniowy Slow Cooker.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Puree ricotta w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Skrobanie boków.
Dodać cukier i puree przez około 1 minutę, aby nie był ziarnisty.
Dodać jajka, waniliową, skórkę pomarańczową i sól. Puree aż będzie gładkie i połączone.
Umieść małą miskę na dnie 5 quart powolnej kuchenki i umieść mały talerz na górze miski.
Ułożyć ciasto na talerzu i wlać nadzienie do ciasta.
Umieść 4 papierowe ręczniki na górze powolnej miski kuchennej, upewniając się, że ręczniki nie dotykają górnej części sernika. Zabezpieczyć pokrywką i gotować na wysokim ustawieniu przez 1 1/2 godziny lub do momentu ustawienia.
Wyjąć z wolnej kuchenki i odstawić na 30 minut, a następnie przechowywać w lodówce przez 30 minut lub do ostygnięcia.
W małym garnku ubić zarezerwowany sok brzoskwiniowy, sok pomarańczowy, skrobię kukurydzianą, cukier i sól. Wymieszać posiekane brzoskwinie i podgrzać na średnim ogniu. Gotować, aż ciecz zgęstnieje około 5 minut.
Zdjąć z ognia i podawać na ciepło na plasterku sernika.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść skorupę ciasta w naczyniu do pieczenia lub na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić puszkę na ciasto.
Wlać nadzienie do skorupy.
Dodać około 1-cala ciepłej wody na dno naczynia do pieczenia i przykryć folią. Używając szpikulca, przebić około 12 otworów w folię, aby umożliwić odpowietrzenie pary.
Piec przez 50 minut do 1 godziny lub aż sernik zestaw.
Wyjmij sernik z łaźni wodnej i pozostaw na blacie przez 30 minut. Następnie umieścić w lodówce na 30 minut lub do ostygnięcia.