Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.03 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ricottę, muszle cannoli, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Cannoli di Ricotta, oraz Cannoli z kremową ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na skorupę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj i wyłóż blachę do pieczenia pergaminem.
Umieść skorupy cannoli w blenderze lub robocie kuchennym i pulsuj, aż będą kruche. W misce wymieszać roztopione masło i cukier granulowany z okruchami i wcisnąć w dno przygotowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Muszle Cannoli
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Połącz serek śmietankowy i cukier granulowany w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła i śmietanę. Następnie dodać ricottę i wymieszać, aż dobrze się wkomponuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Przez Ciasto
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać mąkę i nasiona wanilii i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Dodawać jajka, po kolei, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
4
Dodać kawałki czekolady i skórki i wymieszać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
5
Wlać ciasto na upieczoną skórkę i piec przez 30 minut.
Podawać każdy kawałek z mżawką glazury, odrobiną kremu na wierzchu i udekorować skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.