Sernik Ricotta

Sernik Ricotta
Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Ricotta, Sernik Ricotta, oraz Sernik Ricotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° z regałem w dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko posmaruj patelnię masłem i posmaruj okruchami ciastek, pozostawiając luźne okruchy rozłożone na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pozostałe składniki ubić i przelać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Piec, aż nadmuchane i złoty, ale środek jest jeszcze lekko chwieje, o 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Schłodzić na patelni na stelażu (ciasto trochę zatonie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Sernik podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Sernik z ricottą najlepiej spożywać w dniu, w którym jest wytwarzany, ale można go zrobić 1 dzień wcześniej i przechowywać w chłodnej temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn