Ten przepis służy 12. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, cukier, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowy Z Polewą Krówkową, Sernik Trójwarstwowy Polewany Czekoladą, oraz Sernik Kokosowo-Migdałowy Polewany Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Miejsce na 9. springform pan na podwójnej grubości folii heavy-duty (około 18 cali. kwadrat). Owiń folię wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Folia Aluminiowa
2
Połącz okruchy ciastek, 1/4 szklanki cukru i masła. Naciśnij na dole i 2 w. po bokach przygotowanej patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W dużej misce, pokonać jeden 8-oz. opakowanie twarogu i 1/4 szklanki cukru do puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj 1 jajko i 1/4 łyżeczki wanilii; dobrze zmiksuj. Wymieszać z czekoladą i 1/3 szklanki kwaśnej śmietany. Łyżka na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Czekolada
Wanilia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Jajko
5
W innej misce, pokonać drugi 8-oz. opakowanie twarogu, brązowego cukru i mąki, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Brązowy Cukier
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj 1 jajko i 1/2 łyżeczki wanilii; dobrze zmiksuj. Wymieszać z orzechami pekan. Łyżka ostrożnie na warstwę czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Wanilia
Orzeszki Pekan
Jajko
7
W innej misce ubić pozostały serek śmietankowy i cukier, aż będzie puszysty. Zmiksować w pozostałym jajku. Wymieszać z pozostałą śmietaną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Wanilia
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Dodaj ekstrakt migdałowy. Łyżka ostrożnie nad warstwą orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Orzeszki Pekan
9
Piec w temperaturze 325° przez 55 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Wyłącz piekarnik i pozostaw sernik w środku na 30 minut; otwórz drzwiczki i pozostaw w piekarniku kolejne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Do glazury, roztopić czekoladę i masło. Wymieszać cukier, wodę i wanilię do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Czekolada
Wanilia
Masło
Glazura
Woda
12
Wyjąć sernik z patelni i rozprowadzić ciepłą glazurę na wierzchu.