Ciasta krabowe z surówką i sosem jogurtowym z limonki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek krabowych z surówką i sosem jogurtowym z limonką. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 16G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać substytut jajka, koperek, mix coleslaw, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Ciasta krabowe z sosem cytrynowo-koperkowym, Maryland Crab Cakes With Creamy Caper-Dill Sauce, oraz Suwaki z ciasta krabowego z sosem jogurtowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj jogurt, sok z limonki, cukier, sól selerową, sól, pieprz i sos pieprzowy. Delikatnie wymieszać coleslaw mix aż pokryte.
W średniej misce wymieszaj jogurt, skórkę z limonki, sok z limonki, koperek, sól i pieprz.
Wymieszać jogurt, parmezan, jajko, musztardę, szczypiorek, pietruszkę, szalotkę, czosnek, sól i pieprz w dużej misce. Delikatnie wymieszać mięso krabowe i bułkę tartą do mieszanki jogurtu.
Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji i kształtować w 2-calowe ciasta. (Ciasta krabowe można schłodzić do 4 godzin przed gotowaniem).
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania i wsuń ciastka krabowe na patelnię. Gotować około 4 minut na stronie lub aż złoty kolor i podgrzewane przez.
Podawać na gorąco z surówką i sosem jogurtowym z koperkiem limonkowym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.