Sernik Nowojorski
Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 713 kalorii, 11g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 19 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, żółtka, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 550 stopni F.
Ubić razem twarożek, cukier, mąkę i skórki z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Dodać jajka i żółtka, jeden po drugim, następnie wanilia, pokonując na niskiej prędkości, aż każdy składnik jest włączony i skrobanie dół miski między dodatkami.
Umieść springform patelni ze skórką w płytkiej patelni do pieczenia.
Wlać nadzienie do skorupy (springform pan będzie całkowicie pełny) i piec na patelni do pieczenia (złapać kapie) w środku piekarnika 12 minut, lub aż nadmuchane. Zmniejsz temperaturę do 200 stopni F i kontynuuj pieczenie, aż ciasto będzie w większości twarde (centrum pozostanie lekko chwieje się, gdy patelnia delikatnie wstrząśnięta), o 1 godzinę 45 minut więcej.
Uruchom nóż wokół górnej krawędzi ciasta, aby poluzować i całkowicie schłodzić w springform pan na stojaku. Ciasto schłodzić, luźno przykryte, co najmniej 6 godzin.
Usuń stronę patelni i przenieś ciasto na talerz. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem. Sernik utrzymuje, przykryty i schłodzony, 2 tygodnie.
Wymieszać składniki skórki i naciśnij na dole i 1-cal w górę stronie masłem 24-centymetrowy springform pan. Napełnić od razu lub schłodzić do 2 godzin.;