Sernik Mascarpone z kompot z pigwy

Sernik Mascarpone z kompot z pigwy
Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 798 kalorii, 9g białka, oraz 74g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kompot z pigwy, orzechy włoskie, ser mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Ricotta Mascarpone z kompot z rabarbaru o zapachu pomarańczy, Kompot Z Pigwy, oraz Kompot Z Pigwy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. grubo zmiel orzechy z brązowym cukrem w procesorze. Zmiksować w roztopionym maśle. Naciśnij mieszaninę na dnie (nie boki) ze sprężyny o średnicy 9 cali z 2,5-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Piec, aż skorupa jest ustawiona, o 12 protokół. Całkowicie chłodna skórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Do średniej miski wlać 3 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać 1/4 szklanki wody do małej miski żaroodpornej; posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Odstawić na 15 minut.
4
Umieść miskę z żelatyną w małej patelni z ledwo gotującej się wody; mieszać, aż żelatyna rozpuszcza, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pozostałą 1/2 szklanki kremu wlać do żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
KremKrem
7
Wlać mieszaninę żelatyny do śmietany w misce; ubijać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić mascarpone i cukier puder w dużej misce, aż będzie gładka. Ubij w mieszance śmietanowo-żelatynowej, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MascarponeMascarpone
żelatynażelatyna
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Wlać nadzienie na ostudzoną skórkę. Przykryć i schłodzić przez noc. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Za pomocą małego ostrego noża przeciąć boki patelni, aby poluzować sernik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
11
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Połóż ciasto na talerzu.
13
Ciasto pokroić w kliny i podawać z kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
14
* Włoski ser śmietankowy dostępny na rynkach włoskich i w wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn