Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 798 kalorii, 9g białka, oraz 74g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kompot z pigwy, orzechy włoskie, ser mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Ricotta Mascarpone z kompot z rabarbaru o zapachu pomarańczy, Kompot Z Pigwy, oraz Kompot Z Pigwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. grubo zmiel orzechy z brązowym cukrem w procesorze. Zmiksować w roztopionym maśle. Naciśnij mieszaninę na dnie (nie boki) ze sprężyny o średnicy 9 cali z 2,5-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Piec, aż skorupa jest ustawiona, o 12 protokół. Całkowicie chłodna skórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Do średniej miski wlać 3 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wlać 1/4 szklanki wody do małej miski żaroodpornej; posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Odstawić na 15 minut.
4
Umieść miskę z żelatyną w małej patelni z ledwo gotującej się wody; mieszać, aż żelatyna rozpuszcza, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Cukierki Peachie-o
5
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Pozostałą 1/2 szklanki kremu wlać do żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Krem
7
Wlać mieszaninę żelatyny do śmietany w misce; ubijać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
8
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić mascarpone i cukier puder w dużej misce, aż będzie gładka. Ubij w mieszance śmietanowo-żelatynowej, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Mascarpone
żelatyna
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
9
Wlać nadzienie na ostudzoną skórkę. Przykryć i schłodzić przez noc. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Za pomocą małego ostrego noża przeciąć boki patelni, aby poluzować sernik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
11
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Połóż ciasto na talerzu.
13
Ciasto pokroić w kliny i podawać z kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kompot
14
* Włoski ser śmietankowy dostępny na rynkach włoskich i w wielu supermarketach.